Glödlampa
Gör som hundratals andra – testa din verksamhets innovationskraft!    Gör testet

Möt vårt team

Great people make great things brukar man säga. Det tror vi med. Därför har vi samlat ett starkt, kompetent och inte minst roligt gäng av specialister.

Vi är ett familjärt gäng där luncher och raster fylls med diskussioner om serier, politik, sport och teknik. Ja, man skulle nästan kunna säga att vi är en helt vanlig arbetsplats, förutom att vi förmodligen har lite roligare än de flesta andra.

Bli en del av vårt team

Vi tror på...

Gemenskap

För oss är det viktigt att hitta på roliga och givande saker tillsammans. Vi vet att det gör oss både smartare och bättre. Det kan vara kick-off till Toscana, gemensamma frukostar eller burger weeks - det viktigaste är att vi har kul tillsammans.

Att utvecklas tillsammans

Vi vill ge alla möjlighet att utvecklas inom just det område de brinner för. Därför ingår alla våra medarbetare i minst ett av våra tre så kallade kompetensteam – affär, design eller teknik. Teamens syfte är att gemensamt utveckla vår kompetens inom respektive område (sen skadar det inte att vi alla får ägna oss åt det vi tycker är extra kul under tiden).

Att team är grejen

Vi vet av erfarenhet att vi blir bättre tillsammans. Därför genomsyrar teamtänket både hur vi jobbar och hur vi levererar, från våra interna kompetensteam till våra kunders dedikerade produktteam.

Innovativa

Vi är alltid lyhörda för kundens önskemål och vardag, men förbinder oss samtidigt till att envist söka efter problemets kärna och alltid presentera nya möjlighet och lösningar. Vi tar en aktiv roll i utvecklingen kring design, teknik, affär och strategi och känner oss alltid redo för nya utmaningar, metoder och tekniker.

Ansvarsfulla

Vi ska i alla skeeden av en affär agera ansvarsfullt, proffessionellt och engagerat. Kundens affär är vår affär och därför är det av största vikt för oss att leverera 100%. Vi eftersträvar och tror att långvariga, trygga och positiva relationer leder till en gynnsam framtid för båda parter.

Entusiastiska

Vi vågar utmana oss själva och är inte rädda för att byta perspektiv. Vi är nyfikna på våra kunder, deras användare och på deras nuvarande och framtida affär. Vi strävar alltid efter att utvecklas tillsammans med våra kunder och som ett gemesamt team.

Prenumerera på Insikter

Bli en del av ett växande nätverk av beslutsfattare och doers! Få utvalda tips, artiklar och inbjudningar till events som hjälper dig utveckla din digitala affär. När du prenumererar godkänner du att vi får mejla dig enligt vår integritetspolicy   (vi lovar att inte spamma dig).