8-16 timmar
The Sprint Sprint - utvärdera din design med oss!
En klassisk designsprint. Fast bättre, starkare och snabbare.
Intresserad?
Fyll i vårt formulär så hör vi av oss
Intresserad!
Ge ditt team en boost
Utmana er själva genom en intensiv men effektiv designprocess som hjälper er framåt
Gå från tanke till prototyp
Se din idé ta form snabbare än vad du trodde var möjligt!
Validera din idé
Osäker på om er lösning är en lösning? Ta reda på det – snabbt och smart!
Tidsram:
8-16 timmar
Deltagare:
Mellan 6-20 deltagare
Utkomst:
Testbar prototyp, produktidéer, MVP, PoC, Customer Centric Dev.

Varför en “Sprint of Sprint”?

En tvådagarssprint inspirerad av Googles Design Sprint-process. Vi har ställt samman en komprimerad och optimerad version av originalet där vi plockat russinen ur kakan för att snabbt få konkreta resultat, men även för att känna på hur det är att jobba med en Design Sprint.

Under sprinten prototypiserar vi din produkt- eller tjänsteidé, så att du faktiskt kan börja validera och testa den mot kund och ta reda på hur du ska gå vidare.

Hur fungerar det?

Sprinten görs i fem snabba steg med ett antal övningar i varje. Vi börjar med att tillsammans analysera din verksamhet – vilka är era affärsmål, era utmaningar och era problem? Med andra ord, vad ska vi fokusera på under sprinten?

Analysen följs av en brainstorming-pass där du tillsammans med våra specialister skissar på möjliga lösningar. Alla deltagare bidrar med idéer utifrån kundens behov.

I nästa steg bestämmer vi vilken av de föreslagna lösningarna som löser problemet på bästa sätt. Den valda lösningen går vidare till prototypisering för att sedan testas, i första hand på er faktiska målgrupp.

Resultat

Efter sprinten får ni med er flera saker hem, med utgångspunkt från en bättre förståelse för och konsensus kring er idé. Därtill får ni olika potentiella lösningar och en validerbar prototyp. Det hjälper er att prioritera inför framtida satsningar, men stimulerar även er innovationskraft kring konkreta metoder för kundnära utveckling.

En traditionell IT-avdelning behövde få en kickstart. Inspirationsdagen ledde till sex nya app-koncept på mindre än ett dygn.