4 timmar
Skräddarsytt konceptstudio pass, designat efter era unika behov
Tillsammans skapar vi en pass utifrån era behov
Intresserad?
Fyll i vårt formulär så hör vi av oss
Intresserad!
Skräddarsydd utifrån era utmaningar
Överblicka er affär och identifiera vilka utmaningar som behöver adresseras
Samarbeta med digitala specialister
Vi kompletterar din expertis med rätt kompetens
Få en handlingsplan framåt
Se vilka områden i er existerande affär som kan utvecklas
Tidsram:
4 timmar
Deltagare:
1-2
Utkomst:
Skräddarsydd Konceptstudio

Vägen till din nya digitala affär

Vi vet att det inte alltid är lätt att sätta fingret på vad det är som är en utmaning, eller hur just den utmaningen bäst ska bearbetas. Det blir extra svårt när det handlar om omställning till nya värdekedjor, där innovation och digitalisering behöver ligga till grund för nya affärer. Många pusselbitar behöver hanteras och struktureras för att sedan förankras.

En strategi, produkt eller tjänst ska inte bara produceras, den ska också vara lönsam och användarvänlig samt utvecklas kontinuerligt. För att komma dit behöver vi hjälpa chefer och ledare inom företaget att förstå digital transformation för att sedan stötta dem med rätt beslut och konkreta åtgärder för att komma vidare.

Vet du inte var du ska börja?

Våra pass i Konceptstudion är inte är stöpta i en form för att passa alla. Vi skräddarsyr dem för att passa just era utmaningar. Ibland behövs en kickstarts-session, ibland behövs ett antal sessioner som ingår i ett större sammanhang, så att olika delar av den digitala affären kan behandlas för att få hela kartan på plats.

Låt oss träffas och ta ett första möte för att se hur en session i Konceptstudion skulle se ut för just din utmaning. Därifrån tar vi nästa avstamp. Är det till och med så att du känner att det är något som behöver förändras, men du vet inte exakt vad? Då kan du börja med vårt innovationskraftstest, så utgår vi från det vid det första mötet. Innovationskraftstesten kan utföras ur din synvinkel, men kan också sättas upp så att hela eller delar av bolaget får göra testet, inför en session i Konceptstudion.