Glödlampa
Gör som hundratals andra – testa din verksamhets innovationskraft!    Gör testet
Kickstarta din idé i Konceptstudion
Behöver du komma igång med en digital affärsidé eller bemästra en organisatorisk utmaning? Börja med en pass i Konceptstudion tillsammans med våra specialister på digitala affärer.
Behöver ni ny energi och nya idéer?

I Konceptstudion erbjuder vi skräddarsydda sessioner som syftar till att utmana, förnya och förändra din digitala affär. På ett fåtal timmar ger vi dig verktyg för att till exempel identifiera nya intäktsströmmar, förbättra en existerande produkt eller stärka er innovationskraft.

Ta nästa kliv på din digitala resa!

Konceptualisera din affärspotential utifrån en eller flera av de tre magiska ingredienserna - Affär, Design och Teknik.

Din digitala affär ska inte bara utvecklas, den ska också vara lönsam och användarvänlig. Med ett pass i vår konceptstudio kan du välja att belysa dina utmaningar utifrån något av följande perspektiv:

  • Vari ligger affären? Hur gör vi den lönsam? (Affär)

  • Hur får vi en produkt som användarna älskar? (Design)

  • Hur utvecklar vi snabbt, effektivt och hållbart? (Teknik)

Eller varför inte alla? Du bestämmer själv, vi stöttar dig.

Vad är Konceptstudion?

Ett tillfälle för dig och dina kollegor att utveckla såväl stora som små idéer. Du får ledning av utvalda specialister som hjälper dig att ta din digitala affär till nästa nivå. Innehåll och utformning anpassas utifrån dina behov och du får alltid med dig en plan framåt i slutet av dagen. Bland våra specialister möter du affärsutvecklare, UX-specialister, seniora utvecklare och många fler som kan hjälpa dig att tackla dina utmaningar.

Varför?

Det är ett snabbt, smart och kostnadseffektivt sätt att få nya idéer eller skapa klarhet kring en utmanande organisatorisk frågeställning. Från konceptstudion får du med dig underlag, metoder och verktyg som du och ditt team direkt kan arbeta vidare med.

Hur?

Under passet får du vägledning i att använda dig av metoder inom bland annat affärsutveckling, design, management, målstyrning, marknadsföring och digital produktutveckling. Vi väljer lämplig metod efter din verksamhets förutsättningar – från större koncern till mindre verksamhet. Från flera av passen får du även med dig en konkret handlingsplan och verktyg som hjälper dig att arbeta vidare på din digitala affär.

Lightbulb with gears inside
Vad behöver din verksamhet hjälp med?
Gör vårt Innovationskraftstest!

Med vårt innovationskraftstest får du snabbt koll på din verksamhet och dess innovationskraft. Vad ni gör bra, vilka områden ni behöver arbeta på och vilken potential som finns att utvecklas. Det tar bara 10 minuter och du får direkt reda på er innovationsstatus och vilken typ av organisation ni är. Kanske går det även att matcha ert behov med något av passen i Konceptstudion som presenteras ovan? Gör testet och se!

Gör testet