Glödlampa
Gör som hundratals andra – testa din verksamhets innovationskraft!    Gör testet

Knowit Invativa + Knowit Decision GöteborgÄntligen händer det! Knowit Decision Göteborg och Knowit Invativa inleder nu ett närmare samarbete under gemensam ledning och kommer att kunna bredda vårt erbjudande ytterligare till de bägge bolagens kunder.

I Knowit-koncernen finns idag runt 60 olika bolag med spetskompetenser inom områdena management (Insight), design, webb och E-commerce (Experience) och teknisk utveckling, systemarkitektur och datadrivet (Solutions). Vi arbetar var för sig mot kunder inom respektive specialistkompetens, men vi arbetar också tillsammans för att bättre hjälpa kund inom olika områden. 

Gemensamt för våra bolag är att vi brinner för digitalisering och vill hjälpa våra kunder vidare till effektiva system inom olika områden, från HR och hållbarhet via finurliga system inom e-handel och appar till kvalificerade systemintegrationer. 

Nu kommer vi på Knowit Decision Göteborg och Invativa att ytterligare fördjupa det samarbetet — för att tillföra ett än högre värde till kund.

Knowit Decision Göteborg affär grundas i datadrivet, business intelligence och analytics – där existerande data används till bättre lösningar och affärer – och till ny information. 

Knowit Invativas affär grundas istället just i den digitala affären - för att erbjuda våra kunder en intäktsbringande lösning baserad på just data och system. Vi arbetar nära våra kunder för att erbjuda en helhetslösning som vi sedan gärna tar långsiktigt ansvar för.

Tillsammans kommer Decision Göteborg och Invativa att bredda vårt erbjudande till kund – där Invativas kunder får omedelbar tillgång till spetskompetens inom datadriven affär, samtidigt som Decision kan erbjuda en utvidgad lösning till sina kunder – där också design och systemdrift är inkluderad. Ett stort och oerhört intressant område som blir allt viktigare! 

Båda parter kommer att fortsätta leverans som tidigare mot existerande kunder – men nog är det lyxigt att ha ytterligare ett gäng kloka kollegor i rummet! 

Johan Kohlström, vd på Knowit Invativa och Knowit Decision säger: 

”Det här känns naturligt och väldigt roligt för oss. Våra erbjudanden till kund överlappar redan, men där vår kompetens brister tar nu Decision Göteborg sömlöst vid och förhoppningsvis tvärtom också! Vi blir fler och kommer att lära oss av varandra och arbeta tillsammans i projekt. Det ger oss spetskompetens inom flera områden som våra kunder idag efterfrågar. Det är en härlig grupp medarbetare som får lära sig nytt av varandra och det kommer att gynna våra kunder!”

Niklas Lindén, som är konsultchef på Knowit Decision Göteborg instämmer: 

”Vi vill skapa en långsiktig lösning för våra kunder där vi kan stötta och utveckla kundens affär på bred front och Invativa ger oss möjlighet att gå från ax till limpa i våra erbjudanden! Det kommer att bli många smarta och effektiva lösningar för våra kunder!” 

Jenny Wahlqvist

2021-02-16

Kategori:Digitala Affärer

Hur stark är er innovationskraft?

Gör testet

Med vårt test får du snabbt koll på vilken innovationskraft din verksamhet har.

Prenumerera på Insikter

Bli en del av ett växande nätverk av beslutsfattare och doers! Få utvalda tips, artiklar och inbjudningar till events som hjälper dig utveckla din digitala affär. När du prenumererar godkänner du att vi får mejla dig enligt vår integritetspolicy   (vi lovar att inte spamma dig).

Så kommer du igång med digitala affärer

Läs våra e-böcker och få handfasta tips på hur du kan utveckla din verksamhet med hjälp av digitala affärer.

Vägen till din digitala affär

  • Identifiera din digitala affär
  • Förstå dina kunders utmaningar
  • Välj rätt team och kompetens
  • Utveckla kostnadseffektivt
  • Lansera snabbare
Ladda ner

Från hisspitch till MVP

  • Utveckla en digital produkt
  • Ta fram en lönsam strategi
  • Designa med fokus på UX
  • Identifiera tekniska utmaningar
  • Hitta rätt produktteam
Ladda ner