EN HÄRLIG ATMOSFÄR

”Invativa är stället där jag får lära mig nya saker inom digitala affärer och får möjligheten att testa på och utvecklas & lära mig mer inom de områden som jag tycker väldigt mycket om.”

Starta filmen

 

Är du vår nästa...

Systemutvecklare för digitala tjänster?

Läs mer

Invativa Student

Invativa Student är ett erbjudande till studenter som redan innan examen vill få in en fot i den digitala branschen. Vi erbjuder studenter möjligheten till ett betalt internship där du får chansen att utvecklas samtidigt som du bidrar till den digitala utvecklingen.

Ex-Jobb

Just nu letar vi efter dig som ska skriva ditt ex-jobb. Vi kan erbjuda spännande och intressanta ex-jobb där du får möjlighet att utvecklas med vägledning av våra specialister.

Är du intresserad? Ansök genom att beställa jobbguiden nedan och skicka in din ansökan där igenom.

Sök jobb och få jobbguiden

Med vår jobbguide lovar vi dig en större träffsäkerhet när du söker jobb. Den innehåller tips om vad du ska tänka på och hur du väljer arbetsgivare. Beställ jobbguiden nu: då är du ett steg närmre ditt nästa jobb!  

Senaste om Jobb

Vi har föremånar till dig

Egen sjukvårdsförsäkring

Hos Invativa bryr vi oss om våra anställda och tecknar därför en egen sjukvårdsförsäkring för alla våra medarbetare som kliver in om något skulle hända någon av våra anställda.

Friskvårdsbidrag

Som heltids anställd på Invativa har du tillgång till många föremånar. Bland annat vårt friskvårdsbidrag som som ger dig möjligheten att träna och hålla igång under din fritid.

Centralt kontor

Våra kontor ligger alltid centralt, vårt huvudkontor ligger på Götgatan 11 på Nordstan mitt i centrala Göteborg. Våra kontor ligger nära till allt så som restauranger, kollektivtrafiken och affärer.

TEAM INVATIVA

Många av våra ögonblick med våra specialister

Se mer på vår Instagram

Se filmen om oss

Anneli Selse

Anneli Selse : Rekrytering

Har du frågor om hur det är att jobba hos oss?

Ring 070-963 30 03 eller mejla anneli.selse@invativa.se.

Följ oss på LinkedIn