EN HÄRLIG ATMOSFÄR

Invativa är arbetsplatsen för dig som gillar människor. Vi är ett brädspelstokigt kontor där luncher och raster fylls med diskussioner om serier, politik, sport, teknik och ett och annat Youtube-klipp. Ja, man skulle nästan kunna säga att vi är en helt vanlig arbetsplats, förutom att vi försöker ha lite roligare än de flesta andra.

Starta filmen

 

Är du vår nästa...

IT-drifttekniker?

Läs mer

Fullstack-utvecklare?

Läs mer

Spontanansökan?

Läs mer

Invativa Student

Invativa Student är ett erbjudande till studenter som redan innan examen vill få in en fot i den digitala branschen. Vi erbjuder studenter möjligheten till ett betalt internship där du får chansen att utvecklas samtidigt som du bidrar till den digitala utvecklingen.

Ex-Jobb

Just nu letar vi efter dig som ska skriva ditt ex-jobb. Vi kan erbjuda spännande och intressanta ex-jobb där du får möjlighet att utvecklas med vägledning av våra specialister.

Är du intresserad? Ansök genom att beställa jobbguiden nedan och skicka in din ansökan där.

Senaste om Jobb

Vi har föremånar till dig

Egen sjukvårdsförsäkring

Hos Invativa bryr vi oss om våra anställda och tecknar därför en egen sjukvårdsförsäkring för alla våra medarbetare som kliver in om något skulle hända någon av våra anställda.

Friskvårdsbidrag

Som heltids anställd på Invativa har du tillgång till många föremånar. Bland annat vårt friskvårdsbidrag som som ger dig möjligheten att träna och hålla igång under din fritid.

Centralt kontor

Våra kontor ligger alltid centralt, vårt huvudkontor ligger på Götgatan 11 på Nordstan mitt i centrala Göteborg. Våra kontor ligger nära till allt så som restauranger, kollektivtrafiken och affärer.

TEAM INVATIVA

Många av våra ögonblick med våra specialister

Oscar Sellhed

Oscar Sellhed : Rekrytering

Har du frågor om hur det är att jobba hos oss?

Ring 070-963 30 04 eller mejla oscar.sellhed@invativa.se.

Följ oss på LinkedIn